מיקומך באתר: עמוד ראשי >> חיפוש פסקי-דין >> החלטה בתיק ת"פ 25813-05-11 - פסקדין
חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

החלטה בתיק ת"פ 25813-05-11

תאריך פרסום : 20/08/2012 | גרסת הדפסה
ת"פ
בית משפט השלום אשקלון
25813-05-11
08/09/2011
בפני השופט:
חיים נחמיאס

- נגד -
התובע:
מדינת ישראל
הנתבע:
אבו כף טארק
החלטה

אני רואה בחומרה רבה את אי התייצבותו של הנאשם לדיון היום.

ניתנה לו הזדמנות להגשת חוות דעת הממונה, עם עונש מאסר של 4 חודשים שנגזרו עליו בתיק זה עוד ביום 16/5/2011 ירוצו בעבודות שרות, אלא שהנאשם לא התייצב לדיון היום, לא התייצב בפני הממונה. בהמשך לגזר הדין שניתן בתיק זה ביום 16/5/2011 ובמיוחד לאור דברים שנכתבו שם ביחס לנאשמים בעמ' 4 שורות 1-3, לא מצאתי מקום להורות כי הנאשם ירצה את המאסר בפועל של 4 חודשים שנגזרו עליו בתיק זה בעבודות שרות.

בנסיבות הענין, גזר הדין שניתן בזמנו בנוכחותו עומד על כנו. על הנאשם לרצות 4 חודשי מאסר בפועל כפי שנגזר עליו כאמור.

מאחר וביהמ"ש למעשה בהחלטה זו מסיים הדיון המשפטי בעניינו, לא מצאתי מקום להוציא נגדו צו הבאה למועד נדחה. יחד עם זאת, משטרת ישראל כמובן צריכה לפעול לאיתורו ולמעצרו המיידי של הנאשם, כדי להביאו מידית לשרות בתי הסוהר לריצוי המאסר של 4 חודשים שנגזרו עליו בתיק זה.

בנסיבות הענין ולהסרת כל ספק, הממונה על עבודות השרות פטור מהגשת חוות דעת הנאשם.

המזכירות תשלח עותק החלטה זו לממונה.

ועוד בשולי הדברים ולהסרת כל ספק, אני מורה על סגירת תיק 16702-09-10 שהוגש כנגד הנאשם לבימ"ש זה לפי שהוא זהה לחלוטין לתיק 25813-05-11 אשר נדון בצרוף התיקים נשוא תיק זה ופרוטוקול זה.

הסניגור מתבקש לעשות מאמץ להודיע לנאשם תוכן החלטה זו.

התובעת תדאג להעביר מיידית לגורמים המוסמכים במשטרת ישראל ליישום החלטתי זו.

המזכירות תוציא פקודת מאסר למשך 4 חודשים לחתימתי, כאשר מועד תחילת המאסר יהיה מיום מאסרו של הנאשם כאשר יאותר ויעצר על ידי משטרת ישראל.

זכות ערעור כחוק.

<#4#>

ניתנה והודעה היום ט' אלול תשע"א, 08/09/2011 במעמד הנוכחים.

חיים נחמיאס, שופט בכיר

הוקלד על ידי: איריס בוהדנה

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ